EVEN VOORSTELLEN

Zoals reeds vermeld is mijn naam Els. Ik ben gelukkig getrouwd met Tom. Ik ben in Arnhem geboren en woon sinds 1987 in Spijkenisse.
Ik werk als parttime-directiesecretaresse bij een handelsbedrijf. Naast mijn werk beschik ik over voldoende vrije tijd om mijn hobbies uit te oefenen: boetseren, tuinieren, schrijven en lezen.

BOETSERENfoto van Els bij computer, 202r
Net zoals met het tekenen vroeger, maak ik ook nu veel (fantasie)dieren. Als decoratie gebruik ik meestal planten en bloemen. Ik ben in april 2000 gestart met het maken van mijn frutsels van Fimo- en Creall-therm. Het begon met een paar gekregen restantjes Creall-therm. Eenmaal iets gemaakt, bleef het kriebelen. Ik schafte Creall-therm en later ook Fimo aan en ging in de bibliotheek op zoek naar boekjes over dit leuke hobbymateriaal. Mijn eerste werkstukjes werden naar de voorbeelden uit die boekjes gemaakt. In het begin waren de frutsels nog niet zo precies, maar naar mate ik vorderde, werden ze steeds beter. Op dit moment haal ik mijn inspiratie uit de tuin, boeken, kranten en tijdschriften. Men geeft mij ook opdrachten tot het maken van een speciaal cadeau.

TUINIEREN
Tuinieren is ook een grote hobby geworden. Voordat ik in Spijkenisse woonde, beschikte ik slechts over een balkon/terras. Dit stond natuurlijk vol met bakken, maar echt tuinieren kon je het niet noemen.
Nu doe ik inspiratie op terwijl ik geniet van onze tuin.

SCHRIJVEN
Als bestuurslid/redactrice van de KMTP, afd. Spijkenisse/Hoogvliet (Koninklijke Maatschappij Tuinbouw en Plantkunde, Groei & Bloei) maak ik tweemaandelijkse nieuwsbrieven. Ook verzorg ik lezingen en cursussen.

LEZEN
Ik vind het heerlijk om een goed boek te lezen, of het nu in de metro op weg naar kantoor of 's avonds thuis is. Aangezien ik een cursus Franse conversatie doe lees ik veel Franse boeken (ik heb zelfs Harry Potter in het Frans gelezen). Maar naast de Franse taal, ben ik ook het Engels en Duits machtig, zodat ook daarin, vooral in de vakantie, veel wordt gelezen. In november 2002 had ik een wild plan; het voor anderstaligen ook mogelijk te maken deze site te bekijken. Dat is nu, twee maanden, later gelukt (met de hulp van wat vrienden).

AWARDS
http://webkeuring.behttp://mooi.isdit.nl  -  goud2003.gifbat2003; http://surf.to/bathttp://renelf1.com

www.dynamicdeezign.com
* 7 februari 2003 van Webkeuring (www.webkeuring.be) de Zilver award
* 10 februari 2003 van Kelly's Startpagina (http://mooi.isdit.nl) de Golden Award 2003
* 11 februari 2003 van de Bredase Amateur Tuinder (http://surf.to/bat) Bat Award voor de mooiste website
* 16 februari 2003 van Rene/Zuid-Afrika (http://www.renelf1.com)
* 16 maart 2003 van DynamicDeezign (www.dynamicdeezign.com)
 
 
 
 


vorige
inhoudsopgave