WERKINFORMATIE / TECHNISCHE GEGEVENS

Dit is mijn eerste poging tot het maken van een eigen website. Het kostte me meer dan een weekend, zeg maar een weekje, om alles uit te proberen en te bouwen. Inmiddels is deze website uitgegroeid van een 15-tal Nederlandse pagina's tot een 4-talig geheel van ong 70 pagina's, welke wat opgevrolijkt zijn met bewegende plaatjes.
 

Ik heb hierbij gebruik gemaakt van het boekje: "Websites maken voor kinderen" van Victor Peters en Francisca Fouchier (uitgeverij A.W. Bruna Multimedia, ISBN 90-229-4443-3). Je maakt hierbij gebruik van Netscape (deze cd zit in het boek en is incl. communicator 4.7). Dit boekje is heel handig gebleken, enkele onvolkomenheden daargelaten.
mouse mouse
De foto's zijn gemaakt met een Sony-videocamera, type TRV-20 en twee digitale fotocamera's (Nytech en Minolta). Ze zijn bewerkt met MGI Photosuite II SE en versie 4. Dit bleek een makkelijk programma te zijn voor het knippen en "resizen".
De schermresolutie van mijn 19 inch monitor heb ik ingesteld op 1024 x 768, maar deze site is ook goed te bekijken in andere resoluties.

Heb je vragen of opmerkingen over deze website dan zie ik dat graag tegemoet (opmerkingen).
Meer hobbysites tref je aan op mijn eigen domein: www.hobbysite.info.
 

Met vriendelijke groet,                                                Els Bleijenberg-Pauwelsen


homepage
inhoudsopgave